Monday, August 16, 2010

wedding theme

assalamualaikum kawan-kawan,


sebenarnya ira tengah pening nak pikir ape warna yang sesuai untuk wedding theme akan datang...yang pastinye, kat umah ira, will be BLUE colour, tapi still tak sure nak combine ngan kaler ape..setelah di google2 dan di cari2, nampak sweet sangat kalau combine blue n pink...tapi, hubby darling tuh tak mau lar plak...adei...so cube search2 lagi...agak-agak mana yang ok??


blue + white


blue + purple


blue + red


blue + brown


blue + yellow


blue + green


any idea??

4 comments:

aBez hafizza said...

blue-purple!!!!hehhe

~CiK NadiRa~ said...

blue purple agak menarik..minat pink tak??ira suggest kat ira (mentang2 nama sama saje je nk guna ira jugak..hihhi..) pkai blue-pink..soft pink..

luvira said...

alar, hubby tak mo pink..so dah kene keluarkan pink dari senarai awal..hukhukhuk..sedey

ElyaElmo said...

nak tahu takk..elya yeringin nak buatt bluee redd aritu...
skang mcm tak jadi jee..cuzzzz family mcm tak setuju je..die kata pelik....ha3
dear..pls pilihh blue+red tu...i nk tgkk..mesti cantik nnt :D