Monday, August 30, 2010

guest book vs wish tree

selamat hari isnin semua
macam biasa, hari isnin hari malas bagi ira

so waktu-waktu malas macam nih, kite kene mencari mud untuk bekerja
ape yang perlu kite buat ye??

owh, tetibe teringat perbualan dengan hubby darling hari sabtu lepas


he : yang, nanti u buat satu blog tentang kite kawen ye
she : hah??nak buat ape?? (tetibe terkejut, bile masa dia tau pasal blog2 nih)
he : senang, nanti nak jemput orang kawen, kite suh je dia g tgk blog tuh
she : sebab itu je??
he : ye lar, pastuh lew jadi kenangan kite
she : ..... diam je, dan terus menukar topik lain, sebab dia memang tak tau pun kewujudan blog nih


pastuh ira terus tunjuk kat dia lakaran yang ira buat minggu lepas, then tanya dia pasal guest book tuh..ok ke nanti kalau nak buat macam tuh??

then ada gak cakap kat dia pasal wish tree..errmmm, tetibe dia kata, kat umah dia, nak gune wish tree, kat umah ira je yang akan ada guest book..

ok, akan dipertimbangkan macam mana..




yang nih crowded lar plak, tapi ira berkenan dia punye kad bentuk daun tuh..so nanti nak buat kad bentuk tuh..sama macam kad kawen kami (◕‿◕✿)

nanti bolew lar gantung-gantung kat pokok kami...yeaayyy..suke sangat ;)
(mula berangan-angan)

macam suke je yang nih..nanti nak cari je pokok-pokok tepi jalan tuh, pastuh suh hubby darling cat kaler brown cantik2..pastuh letak dalam pasu..abis cerita...

lalalala..sukenye saya ;)





hohohoho..jom kite tengok guess book plak..haih, ape lar, baru skang terpikir nak search contoh2 GB yang cantik2..so bolew lar tukar sikit lakarang GB yang sedia ada, dan tambah ape-ape yang patut ;)



simple and nice


cantik gak kan kalau macam nih


wow, butterfly..tapi kalau ada butterfly mesti hubby darling bising, asyik2 butterfly, kat mana2 butterfly..sampaikan kat kad kawen pun nak butterfly...errmmm..tak kire, nak letak gak butterfly kat guest book nanti



nih pun nampak cantik


hisshhh..semuanya nampak cantik..dah mula rambang mata..macam mana nih??


5 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaah beshnya dapat buat dua2 hehehe =) nora pun setuju kalo belah perempuan buku lebih sesuai =)

mysarah said...

jgn crowded sgt, nanti pening! hehe

i prefer yg simple :)

luvira said...

my : simple itu menarik..hehehe

nora : guest book lebih menarik kan..tapi wish tree pun not bad gak..hehehe

ZARA said...

huda spread my happiness punya gb lawa! simple je! siapa ada initial every page!

p/s: i tak tau lg nak buat apa utk gb ni.

Sya Sakura said...

suke guest book yg 1st tu.. simple tp elegant je :)