Wednesday, May 2, 2012

2nd month check up

2nd month check up
Weight : 4.6kg
Height : 58cm

Haih,semenjak ira start keje,memang alysa nampak kurus sangat...sedey mama nengoknye...mana taknye,alysa xmo minum susu dlm botol...bile lapa baru dia minum...pastu sanggup tunggu sampai mama balik baru nak menetek...klu bolew macam xmo lepas2...lapar agaknye seharian xminum susu...

Berat alysa dok kat border line kuning tu jea...sedey mama ni tau...da xtau macam ne nak buat...macam2 jenis botol n macam2 jenis puting da ira try,tapi still macam tu gak..

Tak pe la sayang...asalkan kamu sihat cukup lar...;)

Ni cerita di klinik plak
Kebetulan terjumpe ngan kawan hubby...so dorang pon borak2 la...mcm2 topik dibincangkan tapi mostly pasal anak..

Perkara yg paling menarik pasal susu...my hubby mmg sangat berbangga yang anak dia minum susu mama...hihi,siap citer byk stok kat umah,bagus khasiat susu mama ni n bla bla bla...tetibe rasa terharu plak sbb hubby mmg support BF baby

Tp tular,mama buat stok susu byk2,tp alysa plak xmo minum..;(

2 comments:

hafizerna said...

owh..bukan main papa alysa :) suami2 ni kalau dah tau kebaikan susu ibu,bukan main bangga nak bercerita. kita pun tumpang bangga jugak..all the best!

mia izzati said...

dah try puting leper anakkku ...??