Pages

23 August 2019

Airport Incheon, Korea

Helloooo
Anyong haseyo

ok meh sambung citer semalam
setelah 6jam setengah bertarung
maka sampailah kami di Korea


tengok tu
muka masing2 semua pon lemau
semua kene kejut bangun tido


Alysa je yang paling senang
so mood dia sentiasa ok
cume ada gak waktu2 tertentu dia 'menyampah' ngan perangai adik2
so dengan dia2 sekali buat hal 😝


Kami transit kat sini selama 7 jam lebih
Next flight ke Los Angeles jam 2.30pm

Masa tu fikir
ya allahhhh
ape bende nak buat lama nau ni


Dok mikir abis lah budak2 mesti perangai sebab boring tak tau nak buat ape 7 jam weiiii


Mula2 kami melepak je tepi gate
bagi budak2 layan pemandangan tengok kapal terbang
tapi tak sampai sejam
seme dah bosan

hahaha

Maka marilah jalan jalan merayau rayau

Rupe rupenye
Airport Incheon sangat best ok

serius tak kan bosan walaupon ko transit lama

Kami jumpe macam2 tempat
paling best memang banyak gile entertaiment yang boleh korang main

dan yang paling best
ianya PERCUMA

main lah sampai lebam



VR Flying ni
ira naik
yang allahhhhh
macam real wei ko terbang naik payung terjun tu
gayat ok

aku rasa bile lah nak abis ni
rasa macam nak luruh jantung bila time dia terbang ke bawah tu, pastu nak elak gunung lah
beria pusing

kompem kalau real
sumpah aku tak naik weiii
takuttt



VR racing ni plak, ala2 simulation racing car
macam main game tu
so naik lah ko, banyak kali langgar tebing
sudahnye aku yang pening sebab asek excident je
hahaha



Macam yg ni, dia buat 3d art gune plastik, so budak2 ni mintak sorang satu kapal terbang
nak hasilkan seketoi kapal terbang ni dalam 20 minit 
so tunggu lah kat situ
sampai tunggu sambil main



dalam space dorm ni macam ada bulan bintang, boleh baring sambil ada penjelesan mengenai space..budak2 memang enjoy


Robot Cafe ni plak, kene bayar pastu robot tu buatkan air untuk ko
disebabkan kami xde duit won, so kami tak beli lah air kat robot tu


ok pastu ada plak kids zone
dalam dia memang cantik
 agak lama gak duk kat sini bagi budak2 enjoy main




ok dah enjoy main
kami jalan2
jumpe plak robot ni

jakun ok
robot ni sebenarnye dia as assistant korang
if korang lost, tak tau jalan, bagitau dia nanti dia tunjukkan jalan

pastu banyak lagi fungsi dia
memang sangat2 membantu



ok dah siap main
kononnye nak naik atas ada tempat mandi

dah berpeluh2 semua
busuk dah tak mandi
jom naik bahagian atas plak


sekali tengok ada lagi tempat mainan best
dah melekat kat sini pulakkk


papa pon bosan menunggu
angkut bag g dia g mandi dulu lah
nasib baik xyah beratur ramai

dah siap mandi budak2
laki tanya, u xnak mandi ke?

aku jawab malas lah (sebab aku pikir bilik air dia xselesa)
laki cakap : rugi tak mandi, bilik air dia best

memula macam xcaya
sebab laki aku ni kuat game
aku g intai
ehh, betul lah selesa, ok masa ni tepon caj so aku xamik gamba lah plak

terus masuk bilik air n mandi
dari yang xnak mandi, lama kot aku bertapa dalam bilik air
sebab shower dia best, laju je air keluar
siap shampoo rambut bagai
hahaha

ada hair dryer ape seme ok
memang complete dengan towel
kire selesa gile lah


dah siap mandi
tengok jam dah kul 12 lebih
laju2 siapkan budak2
macam biasa
bende wajib buat

OILING TIME

memang kalau nak senang time travel
ira bawak koleksi roll on je
senang bawak naik flight jugak
nak gune je roll kan aje



kali ni ira pakaikan TRANQUIL
memang dengan tujuan nak bagi aqyl tido...hahaha...tu je pong senjata mama

pastu sapu THIEVES menag wajib untuk immune badan
dan BREATH AGAIN sebab nak naik flight jap lagi

nak tengok koleksi roll on boleh klik sini @bydolceryna


dah siap mandi
comel2 pakai minyak
dah boleh berkumpul

aqyl jadi model
pegang penanda arah untuk team MALAYSIA


3 pengubat jiwa
3 ragam


dah main, so kite sapu THIEVES SANITIZER
ni wajib bawakkkk


ok
masuk je kapal
tak sampai 15 minit
kapal pon xsempat fly lagi
dia dah tewas


so bermula lah next journey another 12 hours dalam kapal terbang
korang rasa aqyl behave ke x???

haaa, kite sambung kat entry berikutnya pulakkk
ni ada sambungan sikit kisah review pasal korea kat SINI

♥ happiness is mine ♥ © . Designed by MaisarahSidi.com