Monday, August 16, 2010

bandung : last episode

tetibe je terasa nak bagitau lagi satu bende tentang bandung...

tiket pergi balik
+
perjalanan di bandung( bayar upah supir)
+
makan minum
+
penginapan

= rm400 sahaja..

tak tipu nih...betul..


ok, so kalau sesapa nak berjalan2 ke sana, ira cadangkan memula sekali cari tiket murah air asia ataupun MAS...pastuh buat survey semua tempat yang kite nak pegi..so nanti masa pergi tuh tak de lar nak meraban tak tentu arah..n make sure kite buat2 pandai kat sana..JANGAN TERTIPU...


ok..bye ;)

6 comments:

mysarah said...

murahnya?? bila u book tiket ni?

luvira said...

errmmm...book tiket dah lama dah..masa tengah promosi..

.: an :. said...

untuk brape hari ea?

luvira said...

untuk 4 hari..;)

nieza said...

ni upah supir utk brp hari eh..sy plan nk ke sana next week...ok ke kalo amek supir kat Zafiracar tu

Ella Evelyn said...

Hye.. murahnye.. pening bila pk kan cam mane dpt rm 400 tuk trip ke sane.. tiket kapal terbang dpt bpe? hehe.. klo ade mase terluang, sudikah share sket.. hehe