Thursday, August 26, 2010

button batch



wow, tetibe terasa sangat awal menempah button batch ini...hahaha, act nih sebagai persediaan awal..senang, tak de lar nanti last minit ada yang tertinggal..kurang2 kalau tempah sekarang, n tetibe ada yang tak cukup or tertinggal ira sempat lar lagi nak tempah yang lain kan...



tapi leceh gak buat macam nih..kene make sure semua orang dah tersenarai..nanti kalau tertinggal kecik hati plak...;)


errmmm...memula tuh ibu kata tak nak pakai button batch macam nih..tapi setelah ira bincang2 kembali..dia pun bolew lar accept...ira buat button batch nih untuk ape???haih, sesaje je nak gantikan ngan bunga yang selalu bride's maid tuh pakai kan?? tapi kalau bunga tuh, tak de kenangan..juz bunga biasa je kan..kalau button batch nih, memang kompem2 orang akan tau itu wedding ira sebab dah tertulis terang-terang tarikh n nama ira n jelan kat situ kan...


owh, my sister, sangat seronok..dia dah tak sabar2 nak pakai..huhuhu..ok lar, kalau sesapa yang berminat nak tempah macam nih gak, pergilar ke Central Market..banyak sangat pilihan kat sini..yang nih, ira g kedai LOT Sepu10h..


sekian sahaja untuk hari ini..bye ;)

7 comments:

Nora a.k.a Aira said...

boleh tempah satu2 ke ira? hehe

luvira said...

bolew je kalau nak tempah satu2..tapi harga dia lain-lain lar..lagi mahal dari yang banyak2

ZARA said...

nice info!!! ingat nak buat badge cam ni gak!!!!

Nora a.k.a Aira said...

ogeh hehe, thanks for the info dear =)

mysarah said...

waa dah tempah!

eykin said...

untuk ayu ade x??haha

luvira said...

untuk ayu???errmmm..nak tulis ape yerk??nanti tgk senarai bajet dulu..kalau buat untuk ayu, nanti abez, didi semua nak..bajet lari daaaa...