Tuesday, August 24, 2010

official photografer

lamanya rasa meninggalkan blog kesayangan ... hehehe..beberapa hari kebelakangan nih, macam malas sangat nak menaip..hanya berjalan2 dan melompat-lompat ke blog lain je...;)


ok, jom kite update sikit pasal kerja kawin..hehehe..skang nih asyik citer pasal kawen je kan, dah jadi macam blog kawen plak..haih..dah lari dari tajuk nih..


secara rasminya, ira dah dapat 'tukang amik gambar' masa wedding ira n jelan nanti..kami pakat untuk amik sorang je photografer, so bolew lew dapat diskaun sikit..hehehe...malas nak pening2 nak cari lain2 photografer..nasib baik photografer kami nih bolew nego2 sikit harga..


kalau korang nak dapatkan perkhidmatan CAK Photografy, cepat2 kene book, takut dah penuh..act owner CAK Photografy nih teman sepermainan ira masa kecik-kecik....hehehe..sebab tuh ira pilih dia..lagipun kualiti gambar dia menarik..n pakej yang ditawarkan pun amat berbaloi-baloi..tak rugi lar kalau pilih dia nih..banyak dah ira bandingkan ngan pakej photografer yang lain, tapi setakat nih, harga n tawaran dia lagi menarik..ini bukan puji sebab kawan ehh, tapi puji ikhlas...huhuhuh


ok, jom kite tgk sikit beberapa gambar yang menarik...








kat sini eira ada sertakan sekali pakej yang ditawarkan (ini yang di email pada ira, tak tau lar plak kalau korang tanya jadi lagi murah or lagi mahal) harga nih selalunya berubah-ubah..kejap jadi mahal (sebab dah profesional kan) pastuh kadang2 murah sebab tengah promotion.. macam contoh ira tanya quo untuk mekap..memula tanya murah, tetibe bile nak kompemkan dah jadi mahal plak..adeh, sebab katenye masa ira tanya tuh tgh promotion..silap tul tak amik masa tuh..huhuh


CAK 01 : RM1450
Aqad Nikah + Sanding (same day)
1 Day Coverage
1 Exclusive 8" x 12" Storyboard Album 20 Pages
1 Exclusive Pocket Album with 100 Pcs 4R Photos
1 Hour Fun Outdoor Session [ FREE ]
4Pcs 8R Photos [ FREE ]
DVD Softcopy with Unlimited Photos [ FREE ]
Exclusive DVD Casing [ FREE ]

CAK 02 : RM1650
Aqad Nikah + Sanding (same day)
1 Day Coverage
1 Exclusive 10" x 12" Storyboard Album 20 Pages
1 Exclusive Pocket Album with 100 Pcs 4R Photos
1 Hour Fun Outdoor Session, Same Day [ FREE ]
DVD Softcopy with Unlimited Photos [ FREE ]
Exclusive DVD Casing [ FREE ]

CAK 03 : RM2500
Aqad Nikah + Sanding (same day)
1 Day Coverage
1 Exclusive 12" x 15" Storybook Album 20 Pages
1 Exclusive Pocket Album with 100 Pcs 4R Photos
1 Hour Fun Outdoor Session [ FREE ]
1 Hour Fun Pre Wedding Session [ FREE ]
DVD Softcopy with Unlimited Photos [ FREE ]
Exclusive DVD Casing [ FREE ]

CAK 04 : 2900
Aqad Nikah + Sanding (same day)
1 Day Coverage
1 Exclusive 12" x 18" Storybook Album 20 Pages
1 Exclusive Pocket Album with 100 Pcs 4R Photos
1 Hour Fun Pre Wedding Session [ FREE ]
StudioShoot Session at CAK Studio [ FREE ]
DVD Softcopy with Unlimited Photos [ FREE ]
Exclusive DVD Casing [ FREE ]

* Untuk majlis hari kedua tambah RM200 bagi kesemua pakej di atas.
* Untuk majlis Malam Berinai tambah RM200 bagi kesemua pakej di atas.
* Untuk majlis Khatam Al-Quran tambah RM200 bagi kesemua pakej di atas.
* Untuk Pakej CAK 01 & 02 tambah RM300 untuk Pre Wedding Session


sebagai rujukan untuk bride 2 be yang tak de calon2 untuk photografer, boleh lar mempertimbangkan calon di atas..ataupun kot2 ada sesapa nak kongsi gak ke photografer korang..sentiasa dialu-alukan ;)

No comments: