Friday, August 6, 2010

bandung ( 3rd day)

continue story hari ketiga di bandung

pagi ketiga nih, dah siap2 packing barang untuk di pos ke malaysia, sebabnya semua barang2 kawen dah siap dibeli..lepas nih semua tinggal barang sendiri je..so disebabkan duit banyak terlebey, kitaorang pun bershopping sakan lew ;)


sempat bergambar bersama barang2 yang nak di pos, cube tengok gambar kat bawah nih..ingat lagi tak entry bandung 2nd day tentang kak nita yang sangat baik hati..

ira memang banyak sangat terhutang budi ngan kak nita...cume kak nita pesan, kalau datang lagi ke bandung, dia nak kasut crocs saiz 6 satu..huhuhu..kelakar lar akak tuh..

kak nita lar yang susah payah tolong pack semua barang2 ira, n tolong pos kan barang2 ira..memang amat2 terharu..tak terucap dengan kata-kata betapa baiknya kak nita..

tuhan je yang bolew balas segala jasa baik kak nita..;)


so sesapa yang nak ke bandung untuk cari telekung murah, silalah singgah ke kedai kak nita

~CENTRAL MUSLIM~

tapi central muslim nih ada 3 cawangan (kalau tak silap lar)..so korang kene cari kedai kak SRI ANITA..baru lar lew dapat harga murah..korang sebut je nama eira zainal, kompem terus dapat harga ira..;)

owh, harga pos untuk 50kg = rm190
so ira rasa amat berbaloi lar, sebab banyak gak barang yang kami semua pos..;)


after dah siap mempacking barang semua..so masa untuk shopping ;)

bagi sesapa yang nak cari beg, bolew lar pegi ke TERMINAL TAS..tapi disebabkan ira bukan suke sangat pada handbag ataupun segala jenis beg, maka ira pun tidak menghabiskan duit kat sini


owh, masa nih kami kat THE SECRET..en jelan dah kepenatan menshoppingkan diri..so masa nih lar ira memborong segala jenis skirt n gaun yang ada..huhuhu..ira dapat 4 helai baju..sukenye..;)

tengok tuh, penuh atas badan en jelan baju2 ira..baju kat sini semua cantik2 n harga dia bolew tahan lar..tak mahal sangat n tak murah sangat..


lepas tuh teruskan perjalanan ke merata-rata tempat...tapi masa nih ira dah tak shopping dah..sebab ira dah shopping kat secret..so masa berjalan2 nih, alang n jelan je yang bz shopping ;)


last sekali kitaorang ke rumah moda..masa kat sini ira sempat lar belikan baju gaun yang seksi untuk anak kanggaroo, amni sopina yang comel tuh..

ok lar, cerita untuk hari ketiga nih dah tak de pe sangat sebabnye semua barang2 kawen dah abis di beli masa hari pertama n kedua

ok, nanti sambung hari ke 4 plak eh..bye ;)

1 comment:

nieza said...

senang x eh kalo nk uruskn pos barang ke malaysia kat sana...kira murah tu sbb xtra baggage kt airpot 1 kg dh IPR45000 kan...