Monday, August 30, 2010

buffet ramadhan 2010

sesape bolew tolong bagitau kat ira, mana tempat buffet ramadhan yang best????

my officemate sibuk nak g berbuka sesama, tapi still hunting the place..ada suggestion tak kat mana?? tapi area kl erkkk, jangan lar suggest kat pahang, kedah, kelantan sana tau ;)


owh, tapi ada yang mencadangkan kat

1) ISTANA BAMBU, MRR2
Adult: RM49
Child: RM28

2) INTAI-INTAI, MRR2
RM48

3) BORA OMBAK, Ampang Sports Complex
Adult: RM49
Child: RM25

ada tak sesapa yang pernah g kat tempat2 yang disebutkan di atas..bolew lar komen sesikit ;)

~terima kasih~

4 comments:

ZARA said...

actually i pon tengah carik tempat buka best my mom nak buat berbuka dengan staff! never heard any of the tempat listed. tapi anticipate nak dengar review!

macemellow said...

hai dear.. kalo nak makan buffet steamboat, mkn kat q-thai kat ampang.. best sgt n murah.. rm22 per head.. kna booking awal la, at least 1 day before.. kt cni details dia : http://www.foodstreet.com.my/food-street/opage.s?outlet=Restoran+Q+Thai+Village

luvira said...

zara : susah gak kan nak cari tempat yang betul2 sedap dan rasa puas untuk makan...

macemellow : cadangan akan dipertimbangkan..tapi nampak macam menarik, but ramai oficemate prefer masakan melayu, chinese or thai..anyway..TQ ;)

macemellow said...

tmpt tu mmg malay + thai and a little bit chinese punye mskan pun.. :) u can book indoor (ad aircond) or kt luar (angin sepoi-sepoi bahase).. :)