Monday, August 2, 2010

2 ogos 2010


celebration my parent anniversary ;)



~happy anniversary yang ke 26..semoga ibu n abah kekal setia abadi hingga ke akhir hayat~

*

*

*

*

*

*

*

*

*


after balik keje, terus bekejar ke secret receipy...memula tuh planning nak tempah kek kat xaxa or xixi..tapi disebabkan last minit baru nak order, mereka berdua tak dapat lew nak buat kek itu..terasa sungguh hampa..sebab tak dapat makan kek sedap..so second choice dalam keadaan darurat, terpakse lar singgah ke selayang mall untuk membeli kek


dah sampai umah, terus siap2..tunggu abah balik sebab jap lagi ada sedikit anniversary party kat umah alang di bangi..huhuhu..kire sesaje lew nak celebrate, sambil2 berkumpul untuk makan-makan sesama sedara..

alang sebagai tuan rumah, dah sediakan makanan yang sedap2...tapi menu utama untuk hari itu adalah steamboat..disebabkan aku tak baper suke makan steamboat, so juz meratah kerang rebus je..sampai tak lew nak berenti makan...






bibik mumah n bibik mail pun celebrate their wedding anniversary gak..tapi yang ke 40..moga bahagia sampai ke akhir hayat ;)



tok mek n tok ayah pun turut serta




ok lar, sampai je umah...bukak lappy, n typing this entry..dah lar..time to sleep ;)

No comments: