Saturday, October 23, 2010

wedding dzun (kkb)

wedding in pink
so sweet...

jalan2 ke majlis kawan sekolah hubby darling..
kalau tak silap namanya dzun..
hehehe..bile dah nak dekat tarikh nih,
kite kene lar bermasyarakat sikit,
baru orang datang kenduri kite lak..


hah, tgk tuh..terkene sama plak ngan theme pengantin..


walaupun tak kenal, tapi tergedik2 nak gak amik gambar ngan pengantin..nak amik seri lar kononnye


ira n kawan2 sekolah hubby yang lain..
walaupun baru kenal, dorang nih cepat mesra..;)

tapi biasa lar kan,
ira nih berat mulut sikit..

so mintak maaf lar ehh, kalau tak banyak sangat cakap
sepatah tanya, sepatah jawab


ok, konon2 acara memotong kek..
disebabkan pengantin nih tak de pelamin, so dorang buat tempat potong kek
cantik
sweet n simple



tengok nih,
memang jimat..

nih je door gift dia..
tak de nak banyak2..


haih, ira pun kalau bolew nak macam nih je,

jimat, simple n senang

tapi

macam biasa lar, ibu ira mesti tak bagi nye
mesti nak suruh bagi macam2..
siap ada paper bag yang cantik2

ok lar, ikut saje..

No comments: