Thursday, October 21, 2010

my dear birthday

happy birthday to you..
happy birthday to you......
happy birthday dear darling
happy birthday to u.. ;)


fuhhhh...
tiup lilin...


18 oktober 2010
genap 25 tahun umur hubby darling..
huhu..ira cakap macam ni

ira : u baru nak bernafas kat dunia, i dah bolew berlari dah masa tuh
dia : elew, tapi skang tengok sape yang lagi laju berlari??
ira : ok lar, u menang....


so on 19 oct 2010,
kitaorang celebrate lew kat pizza je..
nape lambat sehari??
sebabnya bz lar..tak sempat nak celebrate on 18 tuh..so pospon satu hari..


hah, cube tengok kek di bawah..
coffee cheese cake
ermmm...yummy, sedap..

ok, masa first time ira tengok cake nih,
terus terpikir,

eee...macam sperma lar..
hahaha...pikir kotor plak ira nih..
tapi serius lar..macam sperma..
kan??kan??

ditempah khas tau, untuk hubby darling..
tapi ira tak suruh pun orang tuh buat bentuk sperm tuh tau..
no..no..no

tapi ape2 pun, cake nih memang super duper yummy..
sedap..


mari memotong kek..
yeay!!!


ok, semua perbelanjaan ditanggung oleh my dearest alang..
huhuhu...TQ alang,
nanti birthday alang tahun depan kite celebrate tempat lain plak ehh..;)



owhh...siap ada hadiah lagi..
ok, saya jeles...!!!! (^_*)


6 comments:

elle's laaa~ said...

happy birthday utk chenta awak .. heee ;)

~ mizzAmy ~ said...

happy belated buffday to ur h2b. semoga panjang umur dan murah rezeki. amin....

cik syahira said...

assalamualaikum ira.

hik3x. 1st time tgk kek tu rasa blushing2 pula. tak apa, janji sedap ye tak? hi2x..

luvira said...

cik syahira : owh..memang pun, terasa je nak tanya kat orang buat kek tuh, apesal design macam tuh..tapi segan lar plak..hehe

CikSyafa said...

dear,
hepi besday tu ur h2b...semoga perjalanan hidup sentiasa diberkati.aminnnn( terliur tgk cake,hehe post sepotong bole?

Rilla said...

Hehehe..Rilla pun rasa macam sperma *blush* Neway, selamat hari jadi to your other half