Saturday, October 16, 2010

nilai 3

hari untuk berjalan-jalan di sekitar nilai 3..


tujuan utama adalah untuk mencari barang-barang untuk DIY hantaran dan barang2 keperluan untuk hari bahagia kami ;)


hah, cube tengok hubby darling tuh, baru nak start shopping dah tak larat..hehehe..ye lar baru nak start shopping tuh, padahal barang kat tangan dah penuh..tuh dia dah penat melayan kerenah ira..


tuh sebenarnya monyok je tuh, sebab demam..dah tak larat lar tuh..demam2 pun ira pakse gak g nilai..sudahnya dah tak larat..so kene lar cari panadol plak..

sudahnya ira suh dia makan ubat, pastuh rehat dulu kat tepi tuh..n ira teruskan bershopping..lalala..


hah, tgk tuh, bakul dah hampir nak penuh..


ok, ira dah mula penat..n dah tak tau ape nak cari...rasa masa tuh nak balik je..kaki dah letih berjalan..masuk satu kedai ke satu kedai


hah, masa nih lagi best..dah otw balik pun..tetibe masa dalam kete tuh, ternampak kedai nih ada tulis

BELI 1 PERCUME 1

hahaha, dan2 tuh cari parking area kedai tuh, turun g singgah tengok..dan hasilnya, kami berjaya menghabiskan duit membeli pasu di situ...


kesimpulannya, memang rambang mata masa g nilai..
tak mo g dah, nanti abis duit

4 comments:

Kasut Pink said...

kat nilai pon kena rajin survey kedai itu pon kalau rajin la.. kite dulu pegi bawak note book ngan pen.

cik siska ^-^ said...

sporting habis la bkl husband tu ye..wah,,,,,bertuahnya badan ^-^
sy follow anda..hope follow kembali.

Rilla said...

Nak pergi Nilai 3 juga, tapi belum sempat, huhu.

Mia-Ina said...

tu la kdg2x geram dgn lelaki ni eira...bab nak cari smua serah kat ppuan...