Thursday, October 28, 2010

cik macemellow..meh sini tengok!!

entry khas buat macemellow

nak pinjam ke dia untuk jadi flower girl u nanti??
hehehe


sesuke hati je kan nak publish anak orang ;)

6 comments:

macemellow said...

wahhhhh!! sangat la kiut miut ui.. nak pinjam baby dgn baju sekali.. boleh ke? nnt upah ira tolong dukung dia.. kekeke. sukeati je nak pinjam anak org ni.. huhuhu. tapi sumpah siyes sgt kiut! geram nak nyumnyum pipi dia yg tomey itu.. huhuhu.

thanks wat entry khas utk i.. hikhikhik. malu tapi mahu glemer tau.. hihihi. ^_^

anaztasias einz said...

Dah dapat izin maknya ke belum ni? =)

K.I.N.A said...

ololo..tomeinye..gebu..geram..haha

luvira said...

anaztasias einz : hisshhh...kompem mak dia bagi..lew tumpang glamor katenye...hehehe...

K.I.N.A : memang pun gebu..ira geram je kalau jumpe dia...rasa nak gigit2 je..

luvira said...

macemellow : huhuhu..masa tgk entry baby kiut kat blog kamu tuh, tetibe terus ingat si kecik nih..puas dok godeh cari gambar dia...

owh ye...nama dia nur alia syamailah..tapi kitaorang panggil dia melah..huhuh...

macemellow said...

tomey tersangatla tomey.. hehehe. melah? kekekeke. pggil syemi la baru rock skit.. hikhikhik.