Friday, October 8, 2010

mengidam!!!

assalamualaikum semua,

setelah 2 minggu mengidam nak makan nasi bojari kat madam kwan's,
akhirnya, nasi bojari tuh dah selamat masuk dalam perut ira nih

sukenye..
alhamdulillah



nak tau sape yang teman saya??
mesti lar en hubby darling,
kalau bukan dia yang jadi driver,
sape lagi kan??

tuh pun setelah ira merengek2 nak makan kat sini gak,
n setelah ugut2 nak masuk batu belah batu bertangkup
barular dia bawak makan kat sini

nasib baik lar jugak opis ira dekat je ngan pavilion,
so sempat lar lari kejap masa lunch tuh.

dia siap cakap, nanti pregnant macam ne lar plak perangai..belum pregnant pun dah mengidam macam2..susah tul lar layan



hah, masa nak balik tuh,
terserempak plak ngan owner dia

so ape lagi, dah tergedik2 plak nak amik gambar ngan madam kwan
tapi takut plak nak cakap,
so pakse dia lar yang tolong cakap

dia : excuse me, can my fiancee take pic with u?
she : sure can

wah, best nye...hahaha..gedik kan,
yang nak tergelak tuh, bolew plak dia cakap tunang dia nak amik gambar,
tah bile masa aku bertunang tah..
haih, menipu jea tau..



5 comments:

Mia-Ina said...

wah siap dpt gmbr dgn pemilik lg tue..best best

sheirathira said...

bez lh kehidupan syz niey.
hehe

luvira said...

mia : best, baik sangat dia, tak sombong pun

sheira : kite kene menikmati hidup seadanya ;)

sheirathira said...

tapi kehidupan kakak lagi bez.
waaa.
:D

sheirathira said...

xfaham lah sal seew brown tue.