Tuesday, December 21, 2010

review : doorgift

ok, ari nih kite review pasal door gift plak..

ini lar adik2 yang sakit2 pinggang packing door gift sebelum hari kejadian..TQ ye adik2


ni plak makcik2 yang sakit2 pinggang gak packing door gift..TQ aunty


yang nih plak 2 orang budak kecik yang menyibuk masa upacara packing doorgift..tengok tuh, belum pape kat tangan dah ada sorang satu door gift


hah, ini lar rupe door gift yang dah siap packing


hah, nak tau ape ada dalam nih??jom tengok..

taraaa...ada 1 box cokelat yang dibuat sendiri oleh ira ok..buat sendiri tau..
kalau ada sesapa yang berminat, bolew lar order ngan ira..
or, bolew jenguk2 kat blog cokelat ira nih..

jom ramai2 kite click sini


pastuh, ada gak sebijik telur dalam bekas songket nih..bekas nih ira beli kat bandung..ingat lagi tak entry pasal bandung??meh click sini kalau nak tau citer sebenar..




hah, ini lar adik2 yang tolong edarkan doorgift pada hari kejadian..TQ ;)


8 comments:

~ mizzAmy ~ said...

wah... ira buat coklat sendiri? menariknya... ;)

luvira said...

TQ amy..nanti amy nak kawen, lew lar buat door gift cokelat..order ngan ira..hehe

ElyaElmo said...

ira..songket tu mahal tak???

luvira said...

elya : tak..ira beli masa kat bandung..50 sen je kalau tak silap..tapi ira tgk kat sini, rm 2.50..

cik syahira said...

assalamualaikum ira,

saya ada berangan nak diy doorgift juga. mother rejected my idea. tapi bila fikir balik, diy ni save sikit. haihh. tengok je lah ye nanti..

luvira said...

syahira : memang save bajet..tapi kalau mak dah setuju, ikutkan aje, macam ira nih, banyak perkara gak kene ikutkan aje cakap mak..huhu

~CiK NadiRa~ said...

Congrates honey!..anyway..the bekas songket 50 sen??sumpah murah ok!huhuhu...ohh..nk order coklat dr ira xde diskaun ke..??ngeh2

luvira said...

nadira : alala..bolew2 nak diskaun..nanti email ira ehh..;)