Thursday, December 2, 2010

mari berkenalan

assalamualaikum semua,

hah, ingat tak entry nih???
yea...jawapan nya adalah

~TAK SEMPAT~

so tak jadi lar program merisik,
terus bertukar mengikut cadangan asal
hanya SESI BERKENALAN antara keluarga sahaja

dicampur dan di darab sekali ngan majlis hari raya haji ari tuh..

so jom kite tengok ape yang dah berlaku ;)


tengok2, dia dah start boring duk tepi tuh..ape lagi, melayan FB lar tuh


hah, ada benda best nak cerita,
kononnye nak melawa lar sikit kan masa kat majlis nih, maklumlar, ira kan antara orang penting dalam majlis nih, so beria lar gosok tudung lar, pastuh dah siap2 lar seme benda yang nak dipakai

tetibe, baru je siap2 mandi, alih2 tetamu dah sampai..
haih, datang secara mengejut..

yang jelan nih pun satu, orang tanya kul bape nak datang, dia kata lambat lagi..so ira pun bolew lar berlengah2 lagi..

dah kelam kabut kelam kabut, penyudahnya, tak sempat nak melawa pun, sarung je baju, cekau je mana2 tudung..dah tak jadi nak pakai selendang bagai..tak sempat dah nak belit selendang..nasib baik ada tudung penyelamat nih..


family dia dan family saya
BERGABUNG meletop AHHH


ibu saya dan emak dia


keluarga kami ;)

majlis berjalan dengan lancar..sempurna semuanya...harapnya next stage pun akan ok..;)

1 comment:

K.I.N.A said...

hehe..cekau je yang mana sempat kan..semoga next stage akn lancar & ok!