Wednesday, December 22, 2010

dah lulus..yea..dah bolew kawen

alhamdulillah, selesai lagi satu perkara..
saya dan dia dah lulus kursus kawen..

waaa...dah bolew kawen...lalalala..sukenye..



b4 masuk, kene isi perut kenyang2 dulu..nanti tak de lar perut asyik nak nyanyi2 je kan??



masa untuk pendaftaran...oppsss, jangan lupe bawak salinan IC ye..penting tuh!!

hah, ada sesapa yang tak g lagi??ira suggest, korang try kat MAHLIGAI FIRDAUS..ok lar..santai je..hari pertama tuh tak ngantuk sangat, cume hari kedua je agak bosan sebab penceramah dia memang bosan gilew...

ok, saya perlu bersiap sedia sebab jap lagi nak bergerak ke singapore untuk selesaikan lagi satu perkara yang belum selesai...;)

ok bye..muaahhh

6 comments:

sk said...

haipp.. mane bleh kawen lg. kena buat hiv n setelkan borang nikah dulu.. hihi :p

Reen Tart Nenas said...

saye suka pegi kursus kahwin, byk info berguna :)

Fiza Aziz said...

wahhh..best la dah lulus..hehehe..
kak ira, suke la gmbr kak ira yang atas sekali tu..
chumel laa..heheheh

luvira said...

sk : alamak..ingatkan dah lew kawen...hehehe

luvira said...

fiza : best2..hah??gamba yang comot semacam tuh???

reen : memang banyak sangat2 ilmu n info yang sangat2 bergune..

~ mizzAmy ~ said...

banyak lagi steps lain lah dear. =P