Monday, December 13, 2010

special TQ to all

entry khas untuk semua yang banyak membantu ;)

parent - special TQ to ibu n abah sebab menguruskan segala kelengkapan bertunang..mengeluarkan perbelanjaan yang banyak...terima kasih yang tak terhingga...walaupun banyak benda yang berlainan idea n pendapat, majlis ni tetap berjalan dengan meriah..TQ sangat ;)

adik-adik - TQ tu iqa n arief sebab banyak menyibuk menggedik2 tanpa membantu sangat..hahaha..tapi korang tetap best walaupun MALAS..oppsss, tak de lar malas sangat..masa hari kejadian, adik2 kesayangan ini lar yang sibuk membantu..TQ ika n arief..LOVE u all..memang best lar ;)

abez n ayu - TQ sangat2, sebab tanpa korang, mesti door gift tuh tak sempat siap..sampai sakit2 pinggang lar malam tuh ;)

noyu - sangat rajin menolong selesai2 bahagian doorgift dan hiasan hantaran..maklum lar, masa tuh kan ira amat bz dengan pelbagai hal..nasib baik noyu dah start cuti semester...TQ sangat2 ye adik comel..nanti kamu kawen, along plak tolong kamu ye..siap sponsor my baby to be ur flower girl lagi..tak gtu??

utih abah - walaupun dia tak de masa bertunang sebab urusan kerja di combodia, tapi dia tetap datang a week b4 e-day untuk membantu ira menggubah hantaran...utih memang superb dalam bab gubahan..macam tuh gak untuk pelamin..ira juz bagi idea, tapi dia yang siapkan...

alang ibu - sebab banyak sangat sangat sangat membantu...tolong rebus telur, masak, sponsor hantaran , hish banyak lagi lar, tertulis kat sini...sangat2 terharu k

ngah ibu - pun banyak sangat tolong...dari bab hantaran sampai lar jadi pengiring masa sarung cincin...banyak sangat jasa ngah..TQ ngah

utih ibu - TQ sangat2...memang tak tersenarai lar semua jasa utih..terlalu banyak, sampaikan tangan kene kipas..nasib baik tak bape injured sangat..cian dia

uncle joe n cik mi - sanggup turun dari kelantan untuk hantar tok mek n tok ayah..TQ sangat2

cu murnie - bersengkang mata menjahit tudung tunang hari tuh..ramai orang puji cantik..TQ ;)

cik ja - sebab jadi tukang cakap masa hari kejadian..;)

cousin and aunty - TQ to aunty2 and cousin yang sangat rajin membantu pack door gift..sampai sakit2 pinggang lar packing malam tuh..

pja - sebab bagi pinjam segala kelengkapan aksesori..TQ pja

b2b bloggers - tak lupe jugak untuk blogger2 yang banyak membantu..memberi komen..menyatakan ape yang perlu dan ape yang tidak..TQ semua

last but not lease...TQ untuk semua yang hadir memeriahkan majlis...sangat2 terharu sebab ada yang datang dari jauh...TERIMA KASIH yang tak terhingga pada yang membantu..tak tersenarai rasanya nak tulis semuanya disini...memang terlalu ramai yang membantu...


kat sini gak saya listkan senarai  sponsor nih bukannya apa, bagi mengingatkan saya jasa mereka kepada saya..supaya saya tak lupe diri nanti..mana lar tau, nanti anak2 mereka nak tunang or kawen ke, nanti saya bolew lar sponsor untuk mereka plak..

bak kata pepatah, orang berbudi, kite berbahasa ;)


hantaran :
cup cakes - alang ibu
buah - ngah
bahulu ikan - kawan ibu

makanan
tapai n kek buah - acik dila
blurberry cheese tart - alang ibu
kuih - utih ibu

photografer
fiq (member ofis)

videografer
zizi (member jelan)


pada sesiapa namanya tak tersenarai disini, tolong ingatkan saya..mungkin saya terlepas pandang..tapi ape2 TERIMA KASIH sekali lagi sebab menjayakan hari terindah saya..

TERIMA KASIH ;)

3 comments:

tyra banks said...

hehehe kitorg kan orang penting eakakka..:)-abez.

luvira said...

tu lar, tanpa abez, mesti wajik tuh tak siap...hahaha

tyra banks said...

hahahaa agree!! ahaha..