Friday, December 3, 2010

harry porter..awesome

assalamualaikum...

yuuhuuu...ada sesapa tak??

hehehe..mentang2 lar dah abis exam kan, so skang masa untuk berjoli sakan..
mari kite bergembira...yeeaaahaaaa

ok, ape lagi, jom kite seme g tengok harry porter..jom2


act bukannya planning pun nak g tgk wayang,
idea datang secara tibe-tibe..
itu memang dah jadi kebiasaan...tengah online, tetibe gatal tangan nak tgk movie ape best..
tetibe ternampak

HARRY PORTER

terus click online booking,cek time pun ok, ada kul 930..
memula terjerit2 panggil adik perempuan, tanya nak g tak tgk wayang, 
pastuh terjerit2 panggil adik lelaki plak..
kononnye planning nak g bertiga je lar

pastuh teringat plak ibu memang peminat setia harry porter,
so g tanya ibu plak, dia pun nak join...
bile ibu dah join, dah kompem2 abah kene ikut sekali..

so ape lagi,
book online
siap2, mandi..solat magrib.
kul 8 dah gerak dari umah..hhuhu

so, here we are



wayang kul 930, masih ada masa lagi 45minit sebelum bermula,
so pergi lar berjalan2 sekitar jusco sementara menunggu cerita bermula

ibu n abah, sampai2 je dah terus nak shopping dulu, 
so tinggal lar kami 3 beradik terkontang kanting

hah, pastuh nampak popular, so terus menuju kesitu sebab nak beli kertas keras untuk print out TQ tag nanti

tetibe, ternampak ini


dan ini


setelah membelek2...bagus jugak isi ceritanya...memula nak amik sekali 2, tapi...duit tak cukup lar plak..so amik satu je lar

~AKU TERIMA NIKAHNYA~
rm55
siap dapat beg kertas dia lagi..huhu

dah abis bershopping, tengok2 jam dah kul 9.15
cepat2 g balik tempat wayang


tengok tuh..dah excited lar tuh..so ape lagi..terus masuk lar..


macam biasa, ira malas lar plak nak cerita banyak2 tentang harry porter..tapi yang pastinya, harry porter memang best...rugi kalau tak tengok..

owwhhh...to pja..jangan jeles ok, sebab aku dah tengok harry porter pujaan ko tuh..hahaha..
sekarang nak tunggu citer NARNIA plak,
hisshhh, dah tak sabar2 dah nih

ok..bye ;)

2 comments:

P . J . A . A . M . I . R said...

oowwhhh.. sesungguhnya aku tak jeles sbb aku dh tengok ngan nor mase hari ke-2 citer ni kuar...
ni br la btol2 peminat setia... sanggup booking tiket awal2... hahaha...

cik syahira said...

assalamualaikum eira,

saya tag kamu. visit saya k.