Friday, December 17, 2010

review : MUA , photographer n videographer

salam dear ;)

ok, ari nih kite review pasal MUA, photografer n videografer plak ehh..
mana lar tau korang2 semua nak gunekan khidmat nasihat dari mereka semua ke kan??


dimulakan dengan mekap 
hah, lawa tak ira ari tuh??
wahhh...lawa sangat..hahaha..rasa macam tak mo padam mekap dari muka..
macam lawa sangat2

kah..kah..gile perasan kan??
ok, kalau korang suke mekap ira tuh, korang2 semua bolew lew jumpe awyn

memang dia ada magic lar..magic bolew jadikan orang cantik ;) 

cop2..kalau nak book dia kene cepat, sebab dia nih cepat sangat fully booked..nih nasib baik masa ira kawen dia free, so ira dah terus book..yeay!!


yang no 2 plak, videografer..
"huiiyyooo...bertunang pun ada videografer" kata orang2 sekeliling

ok, videografer ini di sponsor ok..SPONSOR..
kalau tak, tak de maknenye siap nak hire videografer...

nanti ira kawen pun dia nih lar yang akan jadi videografer kami gak..
tapi masa kawen mesti lar kene bayar kan??
naik lemak lar plak kalau semua nak free

nak tau dia siapa??
dia nih kawan en tunang, namanya zizi
kalau nak dapatkan perkhidmatan dia, bolew email ira..sebab ira pun tak sure dia nih ada blog ke tak..
baru berkenalan ngan dia masa hari kejadian


last sekali, my lovely duply simply photografer
hahaha..ini pun di TAJA ok..dengan erti kata lain, di SPONSOR..

TQ adik fiq..adik ok, adik kesayangan kat opis ira..hahaha..
kalau ada sesapa nak gunakan khidmat pelanggan dia nih, bolew lar bgtau ira gak..sebab dia tak de blog bagai..dia nih freelance..kire part time photografer..

ok, ira akhiri entry nih ngan serangkap pantun
terima kasih daun keladi
kalau bolew nak lagi

TQ semua ;)

8 comments:

ElyaElmo said...

awyn nye mekap mmg nmpakkcantikkkk......flawless jee nmpakkkk:)

luvira said...

elya : awin memang the best ;)

S.U.R.I.A. said...

ira nk tau photografer tuu....!!!plz inbox me deh!!

mysarah said...

dulu pown ingat nak ambik awyn tau. tapi tak jadi sebab ambik pakej. mcm nyesal jek. huhu

luvira said...

suria : photografer tuh nama dia fiq..kalau nak contact dia, nih no fon dia 019-5494777..dia caj tak mahal pun..sesuai lar ngan bajet

S.U.R.I.A. said...

ok!thanks dear

~ mizzAmy ~ said...

chantek make up ira. memang patut pun awk amik dia lagi for ur wedding. kira macam dah serasi, kan? murah rezeki dpt tajaan dari kawan2. hehehe...

luvira said...

memang murah rezeki..nasib baik ada kawan2..ira mesti kenang jasa dorang tuh semua..