Tuesday, December 21, 2010

octopus sushi bar n thai, ampang point

ada sesape yang suka makan sushi???hahaha..ira tak suke ok, tapi ari tuh, alang n ngah ajak g makan kat sushi bar nih lar plak..huhu..tapi nasib baik ada makanan thai gak..so bolew lar makan..

masa order tuh, punye lar payah, maklumlar, orang tak penah datang sini kan..so mengambil masa yang lama gak lar nak g makan tuh..

akhirnye..ini lar menu kami





ngah makan mee bulat ape tah nama dia..tapi memang super duper sedap..tak nyesal order..tapi, ngah tak lew makan sebab dia kata bukan selera dia..huhu..so, ape lagi, ira lar yang perabiskan mee dia tuh..









yang pakcik nih plak, nak try makan sushi..hahaha..tak kene gak ngan taste, lalu jadi lar muka macam tuh..












alang je yang steady ngan makanan dia..hahaha..










ada sesapa nak makan kat sini??jom lar cube..bagi ira, makanan dia sedap lar..tapi kalau orang tak biasa makan tuh, maybe tak suke sangat lar kot..



No comments: