Thursday, December 29, 2011

review : maternity photoshoot

24 dec 2011
31 week


Baddogz Studio
38-2, Jalan PJU 5/20B, The Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor.
Phone: 012-692 2155


akhirnya, impian nak photoshoot kat studio tercapai...hahaha, dah lama kot nak sangat photoshoot kat studio, tapi bile survey2 harga, mesti mahal...so kecewa...

tapi disebabkan groupon ada bagi diskaun, so ape lagi...mari kite gunekan sebaik mungkin...
oklah, jom tgk beberapa keping gamba yang aku rasa agak menarik



papa vs mama
agak2 sape menang??


uikkk...pusat terkeluar...malu~~


hah, makan budak!!!


muaahhh, cayang mama


ok, muka baby ikut muka papa...jangan perangai pon ikut papa dah lar...pening kepala mama nak melayan korang berdua nanti



ok, ira bayar RM150, ira dapat
1. hardcover photobook with 22 pictures
2. DVD cantains 44 edited picture
3. 2 - 3 hours studio photoshoot


kite bolew bawak sehingga 6 orang untuk sekali photoshoot, n bolew tukar baju sebanyak 2 kali ;)

memula nak bawak adik2 ikut skali bagi memeriahkan suasana...tapi last minute, adik2 seme bz...so kami datang berdua je lar...



p/s : sape ada buat maternity photoshoot gak??bape rate yang korang dapat??meh la kongsi2 kat sini ;)

7 comments:

PUAN SUE said...

suke!!!! nak jugakkk..hehe

mRs mysarah said...

baru tadi tanya dekat my previous OP pasal maternity shoot ni. tapi harganya mak aihhhh. baik i simpan duit beli barang baby lagi bagus ahahaha. berbaloi giler u dapat kan? tapi gambar2 u ni tak edited lagi ke? looks like gelap sikit lah hehehe

p/s: pusat dah keluar? hohoho

luvira said...

hahaha, memang tanpa edit..fresh dari oven ;)

aTy _faRed~ said...

waaahh...menarik..murah gak ar..memang tengah mencarik2 white studio macam ni nak buat maternity photoshoot gak nanti..:) mekaseh ek dear..:)

rini.borhan said...

hi..jalan2 sini jap...kt dapat free 1 hour dari op wedding..hehe..tapi wat outdoor..lom sempat nk review lagi since tak amek pic lagi dari incik op..best gak kan even letih ya amat sbb kt da 36 weeks..

luvira said...

rini : dok dlm studio pon dah rasa letih...huhuhu...

best tuh dapat free jea...

ReYNa said...

murah gak tu.best ada gambar2 camni kan.