Monday, December 5, 2011

penatnye!!!!

assalamualaikum semua ;)

rasa macam lama sangat tak update blog...huhuhu, bz sebenarnye, dengan nak siapkan assignment yang belambak2, maklumlar, dah nak akhir semester...

pastuh ngan PSM nak kene anta minggu depan...tak siap2 lagi...lagi lar pening nak pikir...lagi bz ngan persiapan untuk kenduri doa selamat semalam...

alhamdulillah, kenduri semalam berjalan dengan lancar...n terima kasih buat semua family yang banyak sangat membantu ;)

hari nih, terlalu letih sangat2...rasanya letih buat kenduri lagi letih dari masa pindah umah ari tuh....abis sakit satu badan, maybe sebab banyak sangat berdiri kot...ye lar, dok kat dapur, ngan melayan tetamu, pastuh kemas rumah lagi...warrggghhhh, perut rasa tegang sangat!!!!

n paling tak tahan, time baru je nak rehat, baby plak seronok main masak2 kot kat dalam...adoi, lagi lar tambah tak selesa....ok, tak pe2...main lar anak, dah keluar nanti bolew masakkan untuk mama n papa ;)

1 comment:

Mommy_Cha said...

hola..nampaknye mommy sgt sibuk yer weekend..jgn lupe jaga kesihatan yer...=)