Tuesday, December 6, 2011

bz???

hmmm, bile baca blog mommy to be kat luar sana, rasanya macam banyak sangat bende yang ira ketinggalan...contohnye macam sales kat pureen n baby kiko...seperti yang sedia maklum, memang ira TAK DAPAT g sebab ada kelas dari pagi sampai petang ;(

SEDEYYYYY....pastuh bile baca plak review dorang, lagi lar sedey sebab barang2 yang sangat2 murah......SEDEYYYY lagi...

pastuh plak, bile tengok senarai checklist untuk mama n baby still tak bergerak2 lagi...macam tak de persiapan langsung kalau nak dibandingkan ngan mommy to be yang lain....waaa, bile nak g soping barang2 baby nih???asek bz ngan kelas n assignment yang berlambak2.... ;(

hisshhh, tak bolew jadi nih, by end of month mesti dah kene beli barang2 baby nih...kalau tak lagi kelam kabut...lagipon, makcik2 ira seme dah suh prepare satu beg khas untuk letak dalam kete...takut emengency kes, kot2 terberanak awal ke...hah, macam ne???


p/s : kadang2 kesian plak tgk hubby bekerja keras untuk persiapan baby...huhuhu, bz sangat papa skang nih...

3 comments:

Mommy_Cha said...

I pulak kan..aritu mmg i tengah study but tetiba kan i amik cuti satu semester..huhu nak beranak punye pasal..sebab dah tak daya nak harung anik tangga pegi kelas sem depan...uwaa...! lmbat ler nak grade ceni..sedeyh!

FieZaLieSa said...

x pe ira..wat slow2..doa baby jgn kuar awal..bg mama papa dia siapkan sume dulu..=)

luvira said...

mommy cha : tu lar kan, rasa penatnye study..huhu, ni pon drop 1 subjek, sbb tak larat...

tak pelar, kite kayuh plan2, insyallah grade punye...hihihi,

mommy cha blaja kat ne??


fieza : tu lar, kene ckp ngan bb, pas selesai final exam seme, masa tuh baru lew kuar...hihihi...dok diam2 dulu kat dalam tuh...