Wednesday, December 14, 2011

16-18 Dec 2011 : BabyLove Year End Warehouse Offer





korang rasa berbaloi tak kalau g??


malas jea rasanya nak g sebab jauh dari umah...tapi kalau tak g takut menyesal plak..




huhuhu...ape pendapat korang???


5 comments:

aTy _faRed~ said...

kalau rase ade lagi nak dibeli pergi jelah..kalau sales macam ni murah dan lebih berbaloi tuk dibeli..:)

FieZaLieSa said...

bestnye kat kl bnyk sales baby..kt JB ni xder rsnye..

kalau larat, baik pegi..syok shopping brg baby nih..=)

P . J . A . A . M . I . R said...

klo takat nak bli brg asas, tak yah la..cm rugi.. tak pun tengok website dulu pe yang de.. tp tgk jenama yang join, cam banyak barang mainan je.. aku pun cm dah malas nak kejo warehouse sale.. bli je kat mane2.. hehe..

NurulHayatiNordin said...

apa lagik barang alysa yang tak cukup mama? kalo tak cukup, mama pegi la beli.. alysa mmg suka kalo byk2 mainan ni..:P

PUAN SUE said...

fuhh..ni kat umah mak su..tapi tak gaji lagi time ni...ish..xde rezki ler nak beli mase ni