Friday, December 9, 2011

review : details scan + 4d scan

29 nov 2011

appoinment kul 9, tapi kul 8 baru keluar rumah....sebabnye, pagi tuh ada macam-macam hal yang berlaku...huhu, dari nak kuar awal, takut jem, maklumlar, nak g ke bangi, pastuh hari kerja plak tuh...dah kompem2 jalan jem walaupon cuti sekolah...

pastuh otw nak ke sana, bolew plak kereta tetibe buat hal, adoyai, ira dah risau...kete tetibe jea tersengguk2 masa dekat highway...dah la memang sedia ada lambat, tetibe kete nak mati plak, so pelan2 hubby berenti tepi jalan...cek2 ape yang patut, tengok macam tak de masalah...entah ape hal ntah...nasib baik start kete ok, so teruskan perjalanan...alhamdulillah, selamat sampai ke bangi dengan selamat...

sampai klinik tepat2 jam 9...tengok klinik dah penuh, nak duduk pon kerusi seme dah penuh...so terus daftar, nasib baik tak sampai 5 minit, doc dah panggil, sebab kalau ikutkan appoinment list, ira orang pertama...hihihi, untung badan...tak yah tunggu lama-lama ;)

masuk jea bilik doc, dia terus suruh baring...pastuh check sana, check sini...hihihi, bende pertama doc kata..

' ok, bibir baby tak sumbing'

huh, alhamdulillah...tu lar yang paling takut...doc macam tau2 jea ira nak tau bende tuh dulu...hihi, pastuh doc kata baby suke main juih2 bibir....hahaha, masa tuh memang nak tergelak, terus pandang hubby...sebab hubby memang suke sangat juih bibir kat ira...aippp, dari dalam perut lagi dah ikut perangai papa, bile dah keluar nanti, abis lar mama, pening pale layan kerenah korang berdua...

pastuh doc check jantung, buah pinggang, berat baby, tulang-tulang, otak, alhamdulillah...semenye ok...

doc yang check pon best, baik sangat...tapi lupe dah ape nama doc...hihihi...overall, seme ok lar...so disarankan lar kalau nak g kat annur nih...dijamin OK!!!

owwhhh, untuk CD kene tunggu seminggu baru lew amik...tapi ira sampai ke hari ini tak g amik lagi...huhuhu, jauh lar nak g amik...insyaallah tunggu la minggu depan kot baru nak g sana amik...ok bye ;0

3 comments:

aTy _faRed~ said...

tak sabar nak wat 3D/4D scan :)

PUAN SUE said...

wahh..baby dah ikut perangai ayah die yer..hehe..mesti comelkann..

fatihiah said...

Fati pon da buat dekat Annur lastweek, n amek CD next friday.. jomlah amek sesame, bole jumpa hahahahhh!!!!!