Saturday, December 24, 2011

baby cot???


ok, tetibe jatuh cinta dengan baby cot yang ini...



SEBENARnye...baby cot tak de dalam senarai untuk dibeli, sebab utih ira nak bagi yang dia punye....TAPI, tetibe tgk baby cot nih, terus jatuh cinta...hari2 nak g tgk kat kedai...

sampai hubby cakap, kalau nak sangat tuh, beli je la...nanti kan kempunan plak..
haih, masih dalam pertimbangan...nak beli ke tak...harga dia??agak mahal la gak...RM339...puas dah ira survey, tgk kot2 ada kedai yang murah...TAPI malangnye...TAK JUMPE lagi...sob...sob...

sebab2 jatuh cinta :
1. dia ada bakul baby yang sangat comel
2. kelambu dia menarik perhatian
3. warna dia cantik
4. haih, memang dah jatuh cinta lar, kalau orang kata tak cantik pon, kite tetap kata cantik...hahaha...




hmmm, korang rasa macam ne???

6 comments:

mRs mysarah said...

hari tu masa warehouse sale my dear u ada tengok baby coat tak? mcm ada jugak lah design lebih kurang mcm ni. tapi takpelah, dah lepas pown kan hehehe.

tapi kan ira, klo dah ada orang nak kasi, tak perlu beli dulu kot. nanti masuk kategori membazir pulak kan.

ingat, b4 berbelanja, pk dulu, is it keperluan? or just kehendak?

p/s: reminder for me myself oso ;)

luvira said...

tu lar...tuh yg tak beli2 lagi...iman masih kuat...haha...
harap2 dpt bertahan la ;)

mRs mysarah said...

ira.. smlm i pergi mydin usj. i ada tengok 1 baby cot ni yg lebih kurang sama gak la dengan yg u berkenan ni. tapi tak la sama sebijijk :P. nanti i update kat blog ye? yg penting its cheaper than this lah :)

luvira said...

sara : ye ke???update tau...i tunggu!!!

aTy _faRed~ said...

aritu tengok kat anakku..babycot lebih kurang macam ni cantik..murah sikit ar dari ni..:)

P . J . A . A . M . I . R said...

weh, mmg sebijik giler la dgn afkar punye.. colour tu jugak la... haha.. baby aku mmg pki spnjg kt gombak.. klo x, lh pinjamkan dulu..