Friday, December 16, 2011

kejang kaki




assalamualaikum semua..

salam hari jumaat


hah, sape penah kene kejang kaki masa tengah malam???aku selalu dengar citer kawan2, selalu sangat kejang kaki masa tido...tapi aku tak penah rasa seme tuh...alhamdulillah~~


TAPI, malam tadi...tetibe je kaki aku kejang...waaaaa, sakitttttttt bangattttt....menjerit2 tengah-tengah malam tuh...kejut laki aku, tapi hampeh...dia bolew tanya je, nape mama??nape??


ceh, padahal sebelom nih, aku dah penah bgtau dah, in case aku kene kejang kaki malam2, dia kene la bangun urutkan...siap dah praktis bagai macam mana nak buat...tetibe semasa waktu kejadian, dia bolew sedar tak sedar plak...stress je!!!tapi nasib baik kejap je...pastuh sambung tido sampai ke pagi..


pagi tadi, bolew plak mr hubby tuh cakap macam ni


hubby : mama, malam tadi, papa mimpi mama sakit kaki...siap terjerit2

aku : mimpi apenye, memang betul2 lar...orang kejut dia, dia boleh ingat mimpi plak

hubby : la...ye ke??ingatkan mimpi....

cehh...ada ke patut dia ingat mimpi je...hampeh tul...



p/s : acara wajib sebelom tido : laki aku kene urutkan kaki aku sampai aku rasa selesa untuk tido nyenyak...pastuh siap pesan kat baby, baby jangan nakal2, mama nak tido, jangan nak kick mama masa dia tido...owwhhh, TQ darling ;)

2 comments:

ReYNa said...

haha,ada ke hubby igt mimpi.ish2.mmg mamai la tuh.sy pon penah 2 kali terkena kejang kaki tu.mlm td pon kena.sakit gilo.

amal said...

setakat ni dah kena 2 kali. selalu kena masa tido sorang2. terpaksala urut sendiri huhuhu...