Sunday, July 4, 2010

pja...meh tengok sini

weh pja, tak de keje lain ke nak tag aku??
aku buat untuk yang nih je lar, sweetbrown tuh malas lar aku nak buat..hah, get an idea, bolew tak aku sekali kan je jawab tag tuh kat sini..huhuhu..2 dalam 1..

bolew ke tak bolew, aku peduli ape, asal aku bahagia kan?nih blog aku..aku dah jawab tag ko pun dah cukup baik...hahaha


1.ape name blog dan kenape letak name tu?

HAPPINESS IS MINE : sebab ape ye??errmmm..sebab aku rasa, kebahagian itu sentiasa menjadi milik aku..hanya milik aku lar pja, bukan orang lain ;)

LITTLE SWEET BROWN : sweet brown tuh adik aku, ika yang bagi sebab dia kata sweet brown means chocolate..little tuh plak aku saje letak sebab aku rasa cokelat aku tuh kecik comel...


2.apa url blog anda dan dr mane dtgnye namanye?

nama aku kan aienadhira, sebab tuh lar nama URL nih aienadhira..act masa mula2 dulu, URL nih azlanadhira, tapi tah apehal plak aku lew tukar URL nih ke nama aku..errmmm..macam nak tukar balik ke azlanadhira, tapi biar jelar..dah ramai yang tau URL nih..

hmm, nih aku amik nama littlesweetbrown lar..senang nak ingat ;)


3.apa method penulisan anda?

happiness is mine :
sebenarnye aku lew buat blog nih sebab aku punye diary aku n jelan tuh dah sampai muka surat terakhir..dari sehari pergilar ke minggu, masih tidak diganti ngan diary yang baru, so jawapannya, buat blog je lar...mula2 buat untuk kisah cinta aku dan jelan..ye lar, untuk tatapan anak2 akan datang..huhuh..nanti dia lew tau macam ne daddy n mummy dia bercinta kan..hahaha..ok, stop berangan..tapi lepas aku tukar URL ke nama aku sorang, aku mula tulis kisah peribadi aku..ada lar jugak aku selitkan kisah cinta kami yang tak hebat mana nih..

little sweet brown :
owh..dah tentu2 untuk mempromote cokelat aku yang sangat comel itu..jemputlar untuk ke kedai online aku yang sangat comel tuh yea ;)


4. pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
tak pernah..dua2 blog aku tak kan aku hapuskan..mungkin ini je satu2nya peninggalan aku untuk family aku, kawan2 aku, n anak2 nanti (insyallah)


5.pernah ahli keluarga baca blog anda?
ada, mak aku pun baca..haih, mana dia dapat tau tah..


6.apakah perasaan anda bila ade org kate blog anda buruk sedangkan ade yang kate cantik?
tak de yang penah komen pun


7.bile blog anda di beranakkan?
happiness is mine :
1 april 2008

little sweet brown :
15 oct 2009


8.siapa org pertama yang tahu anda ade blog?
hapiness is mine : jelan

littlesweetbrown : aku tak sempat selidik lar plak..hahaha..aku tau2 je dah ada orang call untuk tempah choc


9.apa perasaan anda bila org mengatakan tentang blog anda di campus?
ada perasaan ke??macam tak de pun


10. sila senaraikan 5-10 orang yang nk di tag
- cik yat ( itupun kalau ko tak bz ngan sistem ko)
- sis ayu
- sis abez
- cik reen (ko kan tengah tak de keje, so mari mengetag)

dah tak de lar..aku tau kalau aku tag orang lain pun, dorang tak de masa nak buat..huhuhu ;)



PJA..puas hati ke tak???

2 comments:

aBez hafizza said...

ala along...org da pena buat la tagging ni..
so kire batal la eh hehehhe

luvira said...

alar..ye lar