Friday, July 2, 2010

1001 rasa

ok, rasa nak tergelak pun ada,
rasa excited pun ada,
rasa terlalu gembira pun ada
rasa jakun pun ada


huhuhu


kalau korang semua nak tau, dah 2 tahun gune lappy kesayangan nih,
tapi baru ari nih aku tau 1 function yang best


hisshh,
malu plak nak cakap kejakunan diri sendiri


hahahha
aku baru tau, yang aku lew amik gamba dengan pelbagai effect


tak caya?
meh kite tgk gamba kat bawah


nih pun dapat tau, sebab masa rest tadi,
aku malas nak kuar makan,
so aku pun menggodek2 lappy ini,
lalu terhasillar gamba di atas


kesimpulan yang dapat dibuat,
sile explore lappy anda sekarang

3 comments:

eykin said...

oh sgt kasian along.huhu

luvira said...

huhuhu..ye lar..rasa macam sangat kasihan..agak2 ada tak orang macam nih??haih, buat malu jea

sarra said...

ko nih lawak ar wehh