Monday, October 22, 2012

Susu???

Bekalan utk sikecil makin menyusut...errkkk,bukak peti ais tgk tinggal sikit je susu...mcm ne ehh??

Any sugestion??milk booster ape yang ok ehh??orang kata shaklee menambahkan susu..set yg mane ehh??mahal x??bape rm??

Tq for sharing ;)

7 comments:

Cik Puan Tqah said...

shaklee rs xmahal..try la google.. dgr jugak shaklee bagus

CikNaa said...

susu shaklee tu ape name nye tak ingat..mmg terbaik la tu.. lepas minum melimpah2 rase :P

P . J . A . A . M . I . R said...

shaklee bertindak atas keserasian badan masing2.. ade yg ok ade yg x.. ade org jd pns.. ade org susu same je productionnye.. ade yg jd tekanan darah rendah..

tp aku suggest ko amik trial pack dlu y utk sbln.. set B1.. tp yg tu xde ESP.. klo serasi dgn ko, br teruskan..

macam aku skrg amik set 3M.. semua sekali RM411 tahan 3-4 bln..

Lg 1, de org jual dah markup harge.. ade juga dealer shaklee y jual harge dealer, so, murah sikit..

klo ko nak try, aku selalu amik dgn akak ni, http://www.facebook.com/rabihah.anis?fref=ts dia xoficmate aku..
good luck!!

zue_amin said...

set 3M from shaklee terbaik...=)

nisa said...

alamak, xtahula plak pasal ni..sbb my baby 7 bulan dh tak nak menyusu badan , jenuh paksa,sedey tau..tapi pernah dengar juga org sebut pasal shaklee ni..maybe boleh try..k.. Salam kenal dr saya..

izwahasnan said...

Klu wa. Cadangkan beli benda yg murah dan yg senang dpt kt pasaraya. Contohnye rebus longan kering+ kurma merah kering rebus minum pagi n ptg, selain itu mkn kurma, minum susy,minum air suam 3 luter sehari, lagi beli halba pun sama rebus, n try buat pumping 3 jam sekali, lps 2 klu tk ok baru beli shaklee bende nye bgi wa agak mahal, n bergantung pda bdn masing. Kawan wa mkn tak jadi juga wa pla try yg murah je, shaklee mahal bagi wa

aTy _faRed~ said...

kene rajin mengepam...tu jer bagi aty tuk maintainkan stock susu...even aty ni bagi df cukup tuk anak..tapi biler lame tak mengepam..memang susah gak nak kuar banyak...tu aty pikir..kalau mengepam selalu..insyaallah ley di stimulate..-eerr..hanye pendapat peribadi aty jer tau...ikut ape yang aty dah lalui...:)