Tuesday, April 24, 2012

pureen sale

tido sepanjang perjalanan ke pureen sale...

owwhhh, masuk jea simpang kat traffic light sebelum sampai Pureen tuh, dah jem giler...aku pandang jelan, jelan pandang aku...gelak2..memang keadaan sebegini sudah dijangka...jem ni sebab seme nak g pureen sale...so kitaorang pon parking je la tepi jalan tuh n jalan kaki ke sana...jauh kot...penat aku jalan...tapi aku tgk banyak lagi couple2 yang menapak lagi jauh dari aku...dah la perut semua boyot2...penatnye aku rasa..nasib baik la aku dah bersalin...huhuhu...kalau still pregnant, memang tak de maknenye aku nak bersesak kat pureen nih...


ko tengok nih...dah macam jual longgok2 kat pasar malam...korang jangan harap la nak dapat baju cantik2 kalau pegi pon dah kul 11 macam aku nih...so dapat je la lebihan2 baju org dah reject...sob sob sob...tapi still lawa lagi lar...


tapi yang paling aku tak suke dengan orang yang TAMAK...amik macam tak ingat dunia, pastuh g tepi nak tapis2 lagi...pastuh letak baju tuh besepah2...

dah dalam tempat baju tuh kosong jea...respek la kat org lain gak...amik mana yg ko nak je lar...tak pon lepas ko dah pilih2 tuh, g lar letak balik tempat mana ko amik tadi...


aku mmg tak de maknenye nak pilih2 bagai...so amik yg bekenan pastuh jalan...senang citer...
warrggghhh, pastuh nak kene berebut2 plak beratur...adoiii, panjang giler kot...dekat sejam jugak la aku beratur...amik barang tak sampai sejam pon...


nasib baik alysa tak buat hal sangat sepanjang ketiadaan aku...dia dok dalam kete jea ngan adik aku...tak de maknenye aku nak angkut dia...buat penat dia jea...tapi aku tgk ada gak org yang bawak baby g pureen nih...cian tol baby dorang...menangis2, ada yang dah mengamuk...

selepas berebut2 di pureen, kitaorang g kenduri kawen plak...huh, lapar...harap2 la makanan sedap...hihihi, banyak gune tenaga masa berebut2 tuh..hihi










muka monyok jea...penat la tuh..
kepala lentok...buat2 malas masa nak amik gamba...nyampah!!


selamat pengantin baru cheku n wife...semoga bahgaian hingga ke akhir hayat ;)


2 comments:

mRs mysarah said...

oh teringin giler nk pegi. tp almaklum la masih berpantang huhuhu.

u know what, pengantin perempuan tu kwn skolah i dulu!

luvira said...

Laaa...ye ke???i g sebab pengantin lelaki tuh kwn sek ira dulu...hihi