Monday, April 23, 2012

Bowling time

21.4.2012
family bowling tournement


weekend yang sama penat n full.....
hari sabtu, pagi2 lagi dah bersesak2 kat pureen sale...tapi yang tuh nanti aku update lain...pastu g kenduri kawen...yg tuh pon aku update skali ngan pureen sale...

malam plak ada bowling tournement...ada sepuluh pasangan yang main..sonok lar walaupon penat...oleh kerana aku belom bolew bermain bowling, maka laki aku terpaksa pair ngan adik aku...:)

alysa muka tak rela nak amik gamba...boring la mama ni...asek2 nak suruh alysa amik gamba...


hihihi...tgk papa tuh...nih nak baling bola ke nak baling anak??jangan salah sudah!!


owwhhh, sempat lagi celebrate birthday in advance...dapat potong kek tuh..

si kecik nih tak mo tido...syok agaknye tengok papa main bowling...

one happy family

alysa with mummy...errkkk, alysa muka blur jea...hahaha

so ini lar result bowling

juara lelaki : abah
juara perempuan : utih

pasangan 
pertama : cik ja n cu
kedua : abah n ibu
ketiga : papa n mummy ....yeayy!!!alysa suke sebab papa menang...hihih


oklar...nanti kite citer lagi ehh...bye




p/s : bosan sebab ari nih dah start keje n keje menimbun...(tp sempat lagi update blog..hahaha)

1 comment:

P . J . A . A . M . I . R said...

ko pi pureen sale.. aku nak pi.. tp kt kkb.. xdpt pi tahun nih.. huhu... hope de lg nti... kakak aku ptg smlm br pi.. baju sumer dh abih.. huhu...