Tuesday, April 24, 2012

aktiviti mengepam

mengepam di opis??
sangat bosan sebab terasa macam lambat plak...selalunya kalau kat umah tuh, pam sambil tgk tv...pam sambil berfacebook...tau2 jea dah penuh...nih kene pam dalam surau pastuh terasa macam lama sangat...

tapi untuk anak tersayang...gigihkan jugak diri ini untuk mengepam...semoga rezeki alysa sentiasa ada...amin

rasa macam nak pam kat meja je...tapi port ira tuh tak sesuai la plak sebab betul2 kat pintu...so ramai yang keluar masuk...korang plak macam ne??pam kat surau ke or kat table jea??


errkkk...aku nak tanya, korang selalu pam satu hari dapat bape oz??

5 comments:

Mommy_Cha said...

mommy cha pam bawah meja okeh! satu hari pam kat opis dlm 15oz...bergantung pada keadaan itu kalo rajin kalo pemalasyhhh hihihi sendrik mau hengat! kuikuikui

zurayusoff said...

hai salam kenal
akak tak pernah lagi dalam sejarah mengepam kat opis...(org malas la katakan)
tp bos akak siap beli peti ais kecik letak dalam bilik dia untuk dia pam...
kagum tgk dia

luvira said...

kalau ada bilik sendirik mesti best kan...hahaha...

waa...mommy cha siap pam bawah meja...hahaha...semangat sungguh...:)

owhh, ira pon avarege dapat dalam 15oz gak satu hari...3 kali pam...tu pon kalau rajin lar...huhuhu

ciksuen said...

penah pam kt surau n pam kt meja kalu tyme org xde. tp bunyik2 pam tu terase kuat je. sogan takut sume org dgr. hehe

P . J . A . A . M . I . R said...

klo ikut konsep supply n demand aku, insyirah perlukan everage 16oz waktu siang.. dlm keadaan kerje aku y byk sgt meeting then buat aku ssh nak pam ni, aku akn usaha jugak pam 3 kali.. so, plg kurg akan dpt balik 16 oz tu.. but klo aku dpt penuhi semua mase utk pam tu, aku boleh dpt 24oz.. bergantung la.. dlu dok dlm bilik sorg shok je pam.. biler dh kne tukar bilik dok ngan bos laki.. lari pam kat surau.. adus.. tensen rse.. haha..