Friday, April 13, 2012

baby carnival sale



Kul 11 da kuar g moms care sale kat ampang point..tapi xde yang best, harga lebih kurang jea..last2 g jusco setiawangsa...jalan2 cari car seat untuk alysa ;)



skang nih, asalkan jalan jea, alysa dah tak mo tido...dah pandai nak tengok orang...


aksi sengal papa bersama alysa


alysa dah mula mula bosan bile mama n papa sibuk nak bergambar kat tengah2 shopping complex...huhuhu

pilih punye pilih, akhirnye ini yang alysa dapat...memula macam malas nak beli car seat...tapi rasa macam tak secure la plak bile ira pegang je dia dalam kete...so decide untuk beli car seat la...



Yeay...ari ni alysa dapat car seat baru...;)
lepas ni alysa kene duduk dalam kerusi dia diam2 ok...jangan nak meragam plak nanti..

No comments: