Monday, April 9, 2012

Misi untuk hari ini :

1. Amik my kid alysa yang da berkurun lama siap tapi tak de masa nak g amik

2. Pos semua tempahan barut dan bedung customer...owwhhh,kalau ada sesapa nak beli barut boleh la order kat ira...g kat blog alysapunye pastu like kat fb page : alysapunye...hihi,sempat promote la plak..

3. Jumpe pengasuh alysa...nak tgk ok ke x..ada beberapa senarai rumah nak g tgk ni...harap2 ada yang berkenan di hati...

4. G jumpe penyewa rumah ibu sebab bak amik kunci rumah...nanti papa nak masuk rumah tu n buat opis papa...

5. Balik rumah gombak n kemaskan ape2 yang patut sebelom pindah balik ke gombak...

Owwhhh,banyaknye keje nak kene setel hari ini...alysa plak tido je sementara menunggu...gud girl..

1 comment:

PUAN THALHA : said...

cute baby with cute romper. :)