Tuesday, September 20, 2011

shopping time

yeaaahaaa!!! setelah lama tak bershopping, akhirnye bolew berjalan2 sambil bersuka ria mengeluarkan duit tanpa had.....hahahaha...sukenye ;)


al kisahnye, memember opis ajak g merewang time lunch...so destinasinya adalah mid valley...


so bende penting yang perlu di buat setibanya kami di mid valley adalah MAKAN...sebab baby dah ketuk2 perut mama mintak makanan...so menu kita pada hari ni adalah......





nasi lemak rendang ayam...errrmmmm, not bad...makan kat dalam jusco tuh...sebenarnye memember nak makan asam laksa kat situ, tapi disebabkan ira MESTI dan WAJIB makan nasi, so ira kene lar order nasi ;)




hmmm, ni maybe last kot merewang ngan kak fida...waaa, lepas nih da kene pindah opis...sedey kot kene transfer tempat lain...lebey2 lagi sorang2 plak tuh kat tempat baru...waaaa, lagi lew takut n mesti nebes2 masa ari first day kat tempat baru ;(


lepas je makan, terus g jalan2 jusco...wahhh, tetibe terasa nak beli tuh, nak beli nih...seme bende mengarut2 tapi ada faedah untuk dibeli...so buat pejam2 mata je masa memborong ;)




ini lar hasilnya...seme bende kecik2 je....

1. measurement tape
senang nak letak dalam handbag...kegunaannya adalah untuk mengukur ukur lilit perut...hahaha...macam seronok je nak ukur hari2...padahal bukan berubah sangat pon...skang dah 17 minggu...ukur lilit semasa 65cm...nanti minggu ke 20 kite update lagi yea ;)




2. pengilat kuku
kih kih kih...memang sengaja beli...memula rasa macam membazir, tapi bila dah guna, terasa best la plak....hahaha, maklumlar, first time gune pengilat kuku...sebelum nih tak de keinginan lar plak nak kilat2 kuku nih...tetibe je skang nak main kilat2 kuku...cantik ooo kuku ira skang...kilat semacm je ;)



3. pewangi kereta
bau dia wangi....pastuh patern n design dia cute...so tanpa berfikir panjang terus amik je ;)




4. tempat letak ubat
yang nih plak untuk memastikan hari2 makan ubat...so tak delar macam kompius, da makan ke lom...



5. tong sampah
alamak, tak de dalam gambar lar plak....tong sampah nih comel je...saje je beli sebab nak letak kat ruang tamu...senang, tak de lar hubby asyik nak buang kulit gula2 merata2 lagi...nih jenuh asyik nak mengutip sepanjang masa...

1 comment:

NurulHayatiNordin said...

mana beli nasi lemak tu? mcm sedap jee