Wednesday, September 21, 2011

review : bunting n banner

ok, hari nih kite cerita pasal banner n bunting plak...



jom kite lihat sape yang kene ;)





gambar hiasan gedik...sila abaikan










nih bunting untuk side ira...hah, tengok tuh, ada gamba ibu abah mak n papa...supaya senang orang kenal mana satu mak pengantin mana satu ayah pengantin...

kan selalunya orang tercari cari...ehhh, mana mak pengantin ye...yang tuh ke???ehhh, yang ni kot...so kitaorang amik inisiatif untuk mempopularkan parent kami pada hari persandingan itu...hihihi





yang nih plak banner yang dibuat sebesar2 alam...lagi 4 hari nak nikah, baru hari nih tergedik2 nak pilih gamba, nak edit bagai...nak pilih design...


n yang paling best, lagi 3 hari nak nikah, baru kelam kabut nak g anta printing banner, bunting n direction sign...tapi nasib baik hubby memang buat kejenye buat bende2 alah nih, so tak de la masalah sangat bahagian printing tuh...;)






yang nih plak banner masa majlis bertandang, 3 april 2011...yang paling terkilan tuh, penunjuk arah tuh tak de sape pon yang amik gamba...sob sob sob...sedey sangat...so memang tak de la contoh...cume ada masa design je...yang real punye tergantung kat tiang letrik tak de....;(



No comments: