Friday, September 16, 2011

congratz for my lovely cousin



(gamba hiasan)
pengantin lama yang masih kekal bahagia



orang kata kalau dah jodoh tak kan kemana
macam mana jauh sekalipon dia, mesti dia akan dekat pada kita
macam mana dicari pon, kalau bukan jodoh kite, kompem takkan jumpa


percaya pada jodoh,
insyaallah akan jumpa pasangan hidup yang sesuai untuk kita
Allah tahu apa yang direncanakan untuk umatNya
kita sebagai manusia hanya perlu akur pada janji Allah



ok, berbalik pada tajuk entry di atas,
firstly nak wish TAHNIAH buat sepupu tersayang
NURRULAISYAH BT BAHAROM
telah selamat menjadi tunangan orang pada 3 sept 2011
semoga kalian bahagia dan insyaallah sentiasa saling menyayangi sampai akhir hayat





hihi, macam tak pecaya je, sepupuku kini milik orang, tak lama lagi bakal menjadi teman hidup orang lain plak...kalau sebelom nih selalu nangis2, citer masalah kat aku, pasnih ko lew nangis2 citer masalah ko kat bakal suami ko plak ;)


aku betul2 hepi bile tengok kau hepi...sebenarnya sangat excited sangat2 bila kau kata kau bakal bertunang dengan si dia pilihan hati...setelah banyak rintangan dan dugaan dalam hidup kau, akhirnya kau temui jugak jodoh yang sesuai buat kau ;)


kan aku dah kata, jangan takut untuk meniti masa depan, sebab Allah sentiasa tahu apa yang terbaik buat kita...hanya DOA, SABAR, USAHA dan TAWAKAL




ok, jom kite tengok hantaran dari pihak perempuan...nampak tak bekas hantaran yang bentuk 4 segi tuh???tunang sepupu ira yang buat sendiri...DIY ok...bukan beli kat nilai ke, semua house ke, or mana2 tempat lar...tapi DIY dengan penuh kasih sayang ;)




7 dulang berbalas 5
hijau berbalas ungu


ok, inilar dia cik tunang bersama en tunang n my family...tengok tuh baju kami sama kan???hahaha, memang saje je nak jadi ahli kumpulan boria...kami memang suka...;) dari kecik sampai lar ke besar, kalau bolew memang nak sama je kain...macam best kot sedondon...tapi selalunya bila dah besar orang dah tak suka, tapi kami peduli ape...cantik ape!!



ni plak bakal mama n bakal papa bersama2 ngan bakal pengantin


kepada bakal pengantin, jangan lupe start buat preparation dari awal supaya nanti tak de lar kelam kabut sangat ;)

No comments: