Tuesday, September 27, 2011

review : tayang moto

ok, kali nih jom tengok aksi gedik kami sebelom kami bergerak ke dewan untuk majlis persandingan



hahaha, masa nih kitaorang tengah tunggu green light dari orang2 kat dewan...samada da bolew datang ke tak...ye lar, bersanding kul 1 petang, masa nih baru kul 12.30 tgh hari...so sementara menunggu tuh, tetibe ternampak moto zizi (kawan baik hubby) kat depan umah...so tetibe je terasa nak menggedik2 amik gamba ngan moto...

padahal masa tuh tengah hari terik kot...langsung tak pikir mekap cair ke nanti...masa tuh pk nak tergedik2 amik gambar sebab da boring menunggu di rumah




ok, jom kita layan gambar...kalau korang tak nak tengok pon tak pe, tapi aku tetap nak upload banyak2, sebab macam tak puas je tengok gamba kawen...hahaha~~~












ok lar, jemu dah tengok...jom sambung buat keje...daaaa~~~

No comments: