Monday, September 26, 2011

review : couple ring

jom tengok cincin kawen saya yang sangat comel...kahkahkah...perasaan cincin sendiri comel~~~



sangat simple..kadang2 tengok macam cincin mainan...hahaha...memang tempah khas untuk kami berdua siap dengan ukiran nama kami ;)


tapi sampai skang cincin tuh dok dalam kotak, sebabnya cincin tuh besar...hahaha, longgar kot kalau pakai...pastuh plak ira memang tak suka pakai cincin...;)

act memula memang tak de pun dalam list nak beli cincin nih...tapi tetibe masa nak g beli cincin hubby, orang tuh tanya tak nak buat couple ring ke??terus pk2 balik, kira2 bajet...macam ok jea, saje buat kenangan...so grab je lar ;)



cincin kami disebalik kuntuman bunga tangan yang tak sempat dipakai...sob sob sob~~~

2 comments:

fifi aswana said...

ok.cincin kite same.... :)

Saadah Khair said...

Salam
Mana u all tempah couple ring ni? and what about its price?