Saturday, September 4, 2010

ring - done

cincin telah ditempah..maybe siap 15 nov ini..huhu..hope jangan terlewat lew..;)


juz want to inform all, ingat tak entry nih??masa tuh memang dah nak tempah, tapi kakak tuh sangat baik hati, katanya nanti ada sale masa bulan puasa, jangan bayar lagi, nanti datang semula, cakap no model baru bayar, sebab masa tuh ada sale..


so kami pun terus amik semua no model cincin dan terus balik..dengan harapan nak g tempah time sale..


so today is the day...and guess what..memang berbaloi rasanya beli masa sale..ira dapat less sampai 60%...gilew banyak..kami jangkakan juz 20 - 30 %.. rupe2nye up to 60%...memang rasa amat berbaloi-baloi..sukenye!!!!!!


kesimpulan yang dapat dibuat, bagi sesiapa nak g shopping tuh, pergilah shopping waktu sale..memang berbaloi-baloi..


syukur alhamdulillah..so duit lebey tuh bolew topup untuk benda2 lain plak ;)
terima kasih HABIB ;)




p/s : bagi sesapa yang saiz jari dia kecik, better g cari cincin sekurang-kurangnya 3 bulan sebelum majlis ye..takut nanti tak sempat siap plak ;)

6 comments:

Rilla said...

Thanks for the tip. Kitorang baru survey-survey je. Takut pulak nak beli awal-awal.

luvira said...

huhuh..ira kene g beli awal sebab saiz tak de..hehehe..so kene tempah..tempah kat habib amik masa 2 bulan..tapi tak tau lar kalau kat tempat lain bolew dapat awal..hehehe

fash said...

dear i'm ur silent reader hikss
nk tnye u pegi outlet yg mne eh?
neway tengs foe da tip
jari sy kecik jugaa
size 7 uhukk

sharifuddin N shakina said...

thanks 4 da tips..kina pun jari kecik (perasan)..bestnye 60%..kakak habib tu sgt baek sebab bgtau pasal sale tu..:)

luvira said...

fash : huhu..sama saiz ngan jari ira..saiz 7, tapi ira amik saiz 8 sebab takut dah lepas kawen gemuk ke kan..hehehe..;)ira g kat HQ habib..kat ampang..tapi kat semua house pun ok gak..;)

kina : ira ingat ira je saiz kecik..rupe2nya ramai gak orang saiz kecik macam ira..hehehe..hah, kina jangan lupa g tempah awal..nanti tak sempat siap plak..;)

fash said...

tu larr.ddlu cincin tunang amek size 8 last2 longgar.sume org ingtkn cincin kosong sbb batu die asek ke blakang hehe.tp neh cincin kawen kne amek 8 gak.tkut x muat cam ira ckp hee.neway tengss foe sharing da info ((:
mmg kne trus p pasni ((: