Friday, September 3, 2010

nur ayuni fathiah


lalalalala..ye, hari nih tetibe terhappy lebey (◕‿◕✿)

wah..tak tau kenapa, raya kali nih ira punye ex-ex boss seme baik2...hahaha..kali nih, my ex boss (en ZD) bagi duit raya lar plak..huhu..ye, extra happy..berganda-ganda..ari tuh ex boss (en BMZ) bagi kad raya, kali nih dapat duit raya lar plak...sukenye saya


TERIMA KASIH en ZD...memang tiap2 tahun dapat duit raya dari dia, walaupun bukan lagi staff dia..tapi tahun nih punye duit raya banyak lar plak berbanding tahun2 sebelum nih..agaknye tahun nih last kot, sebab tahun depan dah kawen kan..huhu..mesti dah tak dapat lagi duit raya...


ini lar yang dikatakan rezeki datang bergolek..

syukur alhamdulillah



p/s : ada sesiapa lagi nak bagi duit raya???








ok, ok..abis cerita pasal duit raya..nih dah lari dari tajuk entry nih..huhuh..


ayuni??sape ayuni tuh??ini lar ayuni...anak sedara hubby darling


owh, sangat rindu ngan ini budak..lama tul tak jumpe dia..so semalam kitaorang pun dengan muke tak malu, call abang jeril cakap nak bukak pose kat umah...huhuhu...eee..tak malu tul, orang tak ajak, tetibe je nak g..


masa sampai je kat umah ayuni, dia dah meluru2 dah kat pintu..tergedik2..menyampah tengok..tapi bila kitaorang masuk je umah, dia dah melekat kat ibu dia..macam ada gam..tak mo berganjak langsung..susah tul nak amik dia..


kire ala2 jinak2 merpati lar..asyik jeling2, senyum je kat ira..tapi bila nak amik dia tak nak..siap nangis tuh..hisshh..geram tul lar budak nih..


pastuh, ibu dia bangun, jelan cepat2 kidnap dia..hahaha..masa nih meraung lar..tapi terus pujuk2 cakap nak bawak jalan, terus senyap..memang mengada-ngada tul..rasa nak cubit2 je..


hah, bile dah bolew nak merapat2kan diri ngan dia, so baru lar aktiviti bergambar berlangsung..



owh, nape muke aunty ira hitam..haih..tak blew jadik nih..nak kene g facial nih..



tengok tuh, gelak aje..pastuh suke nak mengacah-acah kite plak

yuni : chu lan, bangun lar, main ngan ayuni




ok, sekian sahaja untuk hari ini ;)

3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaa

sheirathira said...

umo syz bpe erk?

luvira said...

umur yuni setahun 5 bulan..