Thursday, September 2, 2010

mohd chan abdullah


ini cerita dah basi...cerita hari merdeka..tapi baru nak upload gamba hari nih..hehehe..




31 ogos lepas, kami semua berbuka puasa kat restoran mohd chan abdullah..bagi sesiapa yang memang suke makan masakan cina, ira amat suggest restoran nih..memang terbaek..

ira sebenarnya dah banyak kali pergi, tuh yang sesaja ajak alang berbuka kat sini..saje je, nak belanje dia makan sempena birthday dia..owh, birthday alang 12 ogos yang lepas, tapi asyik tertangguh je kan..so 31 ogos baru bolew nak 'bayar hutang'..





ok lar, sekarang nih tak berapa ada mud nak update tentang persiapan kawen..mungkin emosi tak berapa stabil..

bye

5 comments:

Pansy Princess said...

kat mana restoran nie? nmpk menarik

luvira said...

kat tmn melawati...kat tmpt lain pun ada gak, cube g search kat google name kedai tuh...
Memang menarik ditambah plak dengan makanan yang sedap...
Cubelar sekali, pasti nak lagi...hehehe

Iffah Hamed said...

muke u mcm familiar la dear..^_^

Nora a.k.a Aira said...

1st time dengar nama kedai ni. thanks sharing info =)

luvira said...

nora : kalau sedap di hebah2 kan..;)
sharing is caring

iffah : hehehe..ye ke??tah2 kite kenal kot..ira duk selayang ;)