Tuesday, September 7, 2010

selamat hari raya aidilfitri

assalamualaikum semua

ok, hari nih hari last ira kerja,
esok ira dah start cuti raya..bestnye
cutiiii!!!!!!!!

so mulai esok, no update blog ok,
sebabnya ira nak balik kampung,
bile dah ada kat kampung, bermakna tiada jalur lebar
bila tiada jalur lebar, bermakne
no update blog
so nanti,
jangan rindu-rindu tau (hahaha, macam ada je orang baca blog ira nih)

korang semua nanti balik raya mana?
ira insyallah akan balik ke kampung belimbing dalam, durian tunggal, MELAKA petang nih

then ari rabu pagi kami sekeluarga akan bergerak ke KELANTAN
hah, sesapa yang balik raya kelantan tuh, bolew lar singgah umah nenek ira
di kampung pangkal jenereh, machang, KELANTAN
doakan perjalanan ira n family selamat ye..;)

owh, raya tahun nih raya terakhir sebagai anak dara, orang solo
start tahun depan, dah kene bergilir2 balik ke rumah mak mentua
huhuhu..macam takut lar plak kan
mana lar tau kene dera buat rendadng ke nanti
adei, mati larr...dah lar ira nih tak pandai masak
takutnyeeee

ok, lar
sempena bakal menyambut syawal tak lama lagi
ira nak minta maaf pada semua
kalau ada yang terkasar bahasa ke
terguris rasa ke erkk
terkecik ati ke..
tolong lar maafkan ira ;)

salam ramadhan dan salam syawal dari;
~nurul nadhira zainal~

4 comments:

@ty_farEd said...

take care n seLamat hari raye..!! :)

Aya Hassan said...

saye pun blk kelantan juge.. hehe :)
have a safe journey. slmt hari raye

Rilla said...

Rilla pun nak ucap selamat hari raya dan maaf zahir batin

Sya Sakura said...

selamat hari raya!! :)