Saturday, May 12, 2012

pesta konvo UTM

5.5.2012
Pesta Konvo UTM


Actually pagi tuh ira g jumpe lecturer jap sebab nak bincang pasal PSM...hohoho...nak kene present hujung bulan nih, tapi still tak siap2 lagi...harap2 ALLAH permudahkan segalanya...takutnye...gggrrrrr


lepas selesai jumpe lect, kitaorang pon g redah pesta konvo plak...niat asal nak g cari riben alysa...sebabnye mama tak sempat nak buatkan riben biru untuk alysa...terlalu bz lar...sorry cayang...so mama g cari je lar yea..






tapi lepas tuh mengarut2 plak beli bende lain...hihihi...siap beli baju kurung yang ready made lagi...alar, murah jea, rm50 sepasang...kain cotton kot..nih kalau nak beli kain jea dah berape, tambah plak nak upah jahit...



mummy with alysa...cube tengok wording yang ada kat baju alysa tuh...
I LOVE MY AUNTIE...

ceh, mummy dia la tuh beli...sebab tuh bangga dia dia suh pakai..

ok, bye

No comments: