Wednesday, May 2, 2012

alysa kuat mengadu


alysa skang makin suke bercakap...lebih2 lagi ngan tok dad...ntah ape yang dia mengadu kat tok dad pon aku tak tau...tapi yang pastinye, memang setiap kali alysa tgk muka tok dad, alysa akan start membebel2...;)

video

masa nih alysa genap 60 hari...tuh sesi mengadu sebelom mandi

3 comments:

**kami~nak~tawen** said...

alolo comeynye budak kuat ngadu nih..gigit baru taw..hehe.. :)

P . J . A . A . M . I . R said...

anak ko mmg very talkative la eira.. byk ckp.. suke aku tgk.. insyirah suke gelak je.. klo org ckp, ikut mood dia nak ckp ngan org.. lebihnye dia gelak tanpa suara gaya ala-ala ayu gitu.. haha...

luvira said...

hahaha...mama pon banyak cakap kan...ditambah plak papa yang lagiii banyak cakap...sudahnye anak aku memang suke bercakap...tapi dia pilih2 orang gak...kalau orang dia xkenal, dia tak mo cakap...muka nanti kerut2 jea pandang orang tuh...