Monday, May 14, 2012

hari mama??

yeaaahaaaa...tahun nih dah jadi mama...
so tahun nih bolew sambut hari mama...

tapi, bile dah jadi mama, tetibe orang kata HARAM sambut hari mama...sob sob sob...
tapi tak kisah lar, asalkan niat kite tuh penting...selebihnye wallahualam

sebenarnye nak cakap kat sini, hasil dari rungutan yang dah berhari2 kat husben aku, hasilnye sangat mengembirakan...

sambil2 pam, sambil2 mengadu penat, lenguh tangan...sambil2 mengadu, sambil2 mulut membebel2 cakap susu makin kurang sebab skang dah selalu sangat skip pam susu kat opis...

tiba2...hari jumaat lepas...hubby suh g amik barang dalam kete...
dengan malas2 nye g lar amik..

pastu...
caaannnggggg.....

ada MEDELA FS kat seat belakang
sukeeeee




hihihihi
hadiah hari mama...sukenye...untuk mama n untuk alysa...
pam untuk mama, susu untuk alysa
TQ papa ;)






ok, sempena hari ibu nih,
aku pon nak wish gak untuk ibu aku

khas buat ibu, NOOR ADIAH MOHAMED NOOR
selamat hari ibu

kasih sayang ibu tiada tandingan....kasih hingga kesyurga...terima kasih atas didikan dan kasih sayang yang dicurahkan

untuk ibu, along doakan semoga ibu bahagia, murah rezeki n panjang umur....;)

SAYANG IBU

5 comments:

**kami~nak~tawen** said...

wah..bestnye!!!!selamat ari ibu :)

Cheyan said...

oooo bestnya..dpt hadiah...hehehe..
Selamat hari ibu..

hafizerna said...

waaaa.....syiok nyer dah ada FS :) happy pumping la mama alysa :)

P . J . A . A . M . I . R said...

bestnye adiah hari mama.. lepas ni dah tak leh rungut2 ye mama... hehe.. happy pumping!!

UmyMah said...

salam tumpng tanya,berapa ye harga set ni..if u dont mind la..coz now i mmg tgh survey bp.