Friday, February 17, 2012

My first step

Semalam g the curve...saje jea nk g soping voucher buku...hihi,nk beli buku sekolah,tak de yg sesuai sbb sem depan tgl 1 paper jea...subjek tu pon xmemerlukan buku rujukan...so buat keputusan nk beli buku utk si kecil...


Hihi...mmg hajat di hati nak mencari buku ala2 diary si kecil or album untuk dia...so g cari kat mph..memula tuh cari tak jumpe,pastu masa nk kuar kedai tuh,nasib baik ternampak 1 corner ni ada buku baby,pastu gamba bb tu sangat menarik perhatian...so la belek2...hah,ini lar buku yang dicari...


Ada byk jenis n byk harga...dari harga rm19.90 sampai lar ke harga rm69.90...pilih je la mana yg bekenan...

So setelah membelek satu persatu,akhirnya yang ni menjadi pujaan hatiku...hihi,byk maklumat uang menarik dapat direkod dalam buku ni..pastu lew letak gamba si kecik tu dari bb hingga besar mengikut perkembangan semasa...

Tapi disebabkan bb masih xkuar n masih was2 bb ape yg akan keluar,so ira decide beli dua buku sekaligus...satu boy n satu girl...huhu,nti klu kuar boy,ira jual la kat org lain yg bb girl punye,ataupon sebaliknya...


Buku ni ira da siap2 masuk dlm beg yg nk bwk g spital,sbb nti dia ada ruangan utk speech doc n nurse yg ada masa kite besalin tuh...n nti lew la jdkan ala2 guest book utk sape yg dtg melawat pada hari pertama tuh

Ada macam2 isi kandungan yang menarik...mmg tak kan rugi la klu beli...nti dia da besar,dia bolew tau seme first moment dia bile...


Ok,pada kawan2 yg rasa2 nk besalin dah tuh,cepat2 la cari buku ni...ira beli kat mph,tp xsure la plak klu ada kat tempat lain ;)

So happy shopping


1 comment:

n0rraslida alias said...

bestnyew...kiut books tue...:)